Fysiotherapie aan huis

Home » Fysiotherapie aan huis

Na een operatie of langdurige klachten begint het eerste herstel thuis. Fysio Forte is gespecialiseerd in het geven van behandelingen aan huis. Dat is vooral erg praktisch als u door uw klachten niet naar onze praktijk kunt komen. U heeft dan wel een medische indicatie van een arts of specialist nodig. Onze fysiotherapeuten kunnen dan bij u thuis of in de instelling waar u verblijft, langskomen. Samen gaan we dan met uw klachten aan de slag en vergroten we uw zelfredzaamheid.

Speciaal voor ouderen

Ons team van therapeuten is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die vaak voorkomen bij ouderen. De gevolgen van de klachten zijn vaak groot, omdat u al snel minder mobiel bent met uw klachten. Ze zorgen voor een grote beperking in het dagelijks leven. Juist daarom komen we graag bij u langs. Zo krijgt u de zorg die u nodig heeft en kunt u zo snel mogelijk weer herstellen.

Hulp bij deze klachten

We werken in ons team met verschillende specialisaties. We bieden bijvoorbeeld geriatrietherapie, fysiotherapie voor chronisch zieken en fysiotherapie in de thuiszorg. 

Ons team kan u helpen met allerlei klachten. Dit zijn een aantal veelvoorkomende klachten die we behandelen:

- Problemen bij het lopen
- Verminderde spierkracht
- Spier- en gewrichtspijnen
- Verminderde conditie
- Artrose
- Balansproblematiek of vallen
- Problemen met alledaagse handelingen
- Angst om te vallen
Na een heupprothese
Na een knieprothese

Samenwerking met andere zorgverleners

Om u optimaal te ondersteunen, werken we samen met andere zorgverleners waar u mee te maken heeft.

Waar komen we langs?

Voor behandeling aan huis of in instellingen komen we langs in:
- Groningen
- Hoogkerk
- Haren
- Glimmen
- Eelde-Paterswolde

Vergoeding & tarieven

Elke zorgverzekeraar heeft andere voorwaarden als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat. Daarom is het belangrijk dat u bij uw eigen zorgverzekeraar nagaat of fysiotherapeutische zorg vergoed wordt. Als de zorg vergoed wordt, dan handelen we dat in bijna alle gevallen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af. Daarvoor hebben we met de meeste verzekeraars een contract afgesloten. Wordt fysiotherapie niet vergoed, dan betaalt u de praktijktarieven.

Afspraak maken

Onze fysiotherapeuten aan huis

Gerelateerde behandelingen

Wilt u een afspraak maken ?
Maak een afspraak