Algemene Fysiotherapie

Specialisaties
Home » Specialisaties » Algemene Fysiotherapie

Fysiotherapie is gericht op beweging. Met gerichte behandelingen helpen onze specialisten u als u in het dagelijks leven belemmerd wordt bij het bewegen. Bijvoorbeeld door pijnklachten na een ongeluk, operatie of door een ziekte.

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal gediplomeerd en bieden verschillende behandelingen aan. Ze hebben allemaal hun eigen specialisaties, maar bieden ook algemene fysiotherapie aan.

Wat doet een fysiotherapeut?
Uw fysiotherapeut stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op. Tijdens een intakegesprek bespreken we de oorzaak en aard van de klachten. Daarnaast voeren we een lichamelijk onderzoek uit. Aan de hand daarvan kan de fysiotherapeut een aantal oefeningen en behandelingen voorstellen. Vervolgens gaat u in een aantal sessies met de therapeut aan de slag. Ook kan het zijn dat we u oefeningen meegeven die u thuis kunt uitvoeren.

Verwijzing niet altijd nodig 
Het is niet altijd nodig om een verwijzing te hebben van een huisarts om fysiotherapie te krijgen. In sommige gevallen kan het echter wel verstandig zijn om uw klachten eerst door een arts te laten onderzoeken. We werken nauw samen met andere zorgverleners, zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Vergoeding & tarieven
Elke zorgverzekeraar heeft andere voorwaarden als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat. Daarom is het belangrijk dat u bij uw eigen zorgverzekeraar nagaat of fysiotherapeutische zorg vergoed wordt. Als de zorg vergoed wordt, dan handelen we dat in bijna alle gevallen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af. Daarvoor hebben we met de meeste verzekeraars een contract afgesloten. Wordt fysiotherapie niet vergoed, dan betaalt u de praktijktarieven.

Veelvoorkomende klachten
U kunt bij onze algemene fysiotherapeuten terecht voor allerlei klachten. Een aantal veelvoorkomende klachten zijn :

-Rugklachten
-Nekklachten
-Artrose
-Knieklachten
-Schouderklachten

Afspraak maken
Wilt u snel en gericht van uw pijn of andere klachten tijdens bewegen af? Maak dan direct een afspraak  met 1 van onze therapeuten.

Maak een afspraak met een specialist

Vragen?

Seliza Boerland
Algemene Fysiotherapie
Geriatrie Fysiotherapie
Fysio voor Chronisch zieken
Thuiszorg Fysiotherapie