Fysiotherapie

Home » Fysiotherapie op de praktijk

U bent gemaakt om te bewegen. Als u pijn of andere klachten heeft, gaat dat helaas niet altijd even makkelijk. Bijvoorbeeld omdat u gevallen bent, last hebt van een aandoening of een operatie achter de rug hebt. Zodra de oorzaak van uw klachten is aangepakt, kunnen onze fysiotherapeuten ze zo snel mogelijk verhelpen. In onze praktijk werken gespecialiseerde fysiotherapeuten, die u vakkundig kunnen helpen. Samen zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer zo goed mogelijk kunt bewegen. Daar bent u tenslotte voor gemaakt.

Soorten klachten

Gerichte fysiotherapie kan bij een groot aantal soorten pijn uitkomst bieden. Veelvoorkomende klachten zijn:

Ook kunnen we u helpen na een operatie, bijvoorbeeld als u een nieuwe heup of nieuwe knie heeft gekregen. Het is verstandig om direct na een operatie contact met ons te zoeken, zodat we een plan kunnen opstellen. Staat uw operatie gepland dan is het verstandig voorafgaand aan de operatie contact op te nemen. U weet dan tijdig waar u aan toe bent en u kunt na de operatie direct starten met revalideren. Tot slot hebben we ook gerichte therapie├źn voor gevolgen van stoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart en longen.

Persoonlijk behandelplan

Tijdens het intakegesprek en -onderzoek stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. We kijken welke oefeningen en behandelingen het beste bij uw klachten passen en u zo snel mogelijk helpen. Soms kan het beter zijn om eerst rust te houden, zodat de behandelingen effectiever zijn.

Vervolgens voert u dit plan onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten uit. Dat gebeurt meestal in onze praktijk aan de Van Iddekingeweg 65 in Groningen. Daar is een speciale ruimte waar u oefentherapie kunt volgen.

Bent u door de pijn niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan kunt u met een medische indicatie ook op locatie behandeld worden.

Vergoeding & tarieven

Elke zorgverzekeraar heeft andere voorwaarden als het om de vergoeding van fysiotherapie gaat. Daarom is het belangrijk dat u bij uw eigen zorgverzekeraar nagaat of fysiotherapeutische zorg vergoed wordt. Als de zorg vergoed wordt, dan handelen we dat in bijna alle gevallen rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af. Daarvoor hebben we met de meeste verzekeraars een contract afgesloten. Wordt fysiotherapie niet vergoed, dan betaalt u de praktijktarieven

We nemen contact met u op

Onze therapeuten op de praktijk

Gerelateerde behandelingen

Wilt u een afspraak maken ?
Maak een afspraak