Aandacht voor uw klachten

Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten, we willen gewoon kunnen bewegen. Daarom is het erg vervelend als bewegen lastig is. Fysiotherapeuten combinatie R. Bos in Groningen helpt uw klachten aan houdings- en bewegingsapparaat met gerichte fysiotherapie sterk verminderen. Volgens een persoonlijk plan van aanpak nemen onze gediplomeerde therapeuten u zodanig onder handen dat bewegen snel weer aangenaam wordt.

Fysiotherapeuten met brede expertise

Voor al uw klachten met betrekking tot uw spieren en gewrichten stellen wij dankzij onze brede kennis en ruime ervaring moeiteloos een gericht behandelplan op.

Ons doel is uw pijn tijdens het dagelijks bewegen sterk te verminderen of u voorspoedig te laten herstellen van een operatie of blessure. Wij bieden u de volgende therapieën:

Verder zijn wij gespecialiseerd in:

Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten zodat de kosten direct ingediend worden bij uw verzekeraar volgens de tarieven en voorwaarden van uw basis- en/of aanvullende verzekering. Bent u niet in staat om vanwege gezondheidsredenen naar onze praktijk te komen,? Dan behandelen wij u bij u thuis.

Openingstijden

Maandag 8:00 - 21:00  
Dinsdag 8:00 - 18:00  
Woensdag 8:00 - 18:00  
Donderdag 8:00 - 18:00  
Vrijdag 8:00 - 18:00  
Zaterdag gesloten  
Zondag gesloten  

Voor het maken of wijzigen van afspraken bij voorkeur bellen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Persoonlijk behandelplan

Natuurlijk wilt u optimaal revalideren of snel van uw spier- en gewrichtspijn af. Daarom werken wij altijd met een persoonlijk behandelplan. Door een uitgebreid vraaggesprek met u te voeren en een lichamelijk onderzoek brengen wij uw klachten in kaart om gericht het probleem aan te pakken.